Voorhout
5/51 rating
Proefles aanvragen
Sven Maarschalk
Sporten die wij aanbieden
Bootcamp Circuittraining Conditietraining Core stability training Fitness H.I.I.T. Kettlebell Kickboksen Personal training TRX Voedingscoach
Specialisme
Gezond en verstandig afvallen, pittige en verantwoorde trainingen, het veranderen van jouw levensstijl en zelfontwikkeling.


Waar geloof ik in als trainer?

De wereld is nog nooit zó dik, ziek en depressief geweest als op dit moment en ik vind dat er NU iets veranderen moet.


Feel Better Fitness is voor mij een middel om deze boodschap te verspreiden en mensen te inspireren om gezonde veranderingen te maken in hun levensstijl.

Ik kan jou helpen om boven jezelf uit te stijgen en je grenzen op te zoeken van wat mogelijk is.


Ik kan jou helpen om je lichaam, gedachten en leven te veranderen.


Jij kan dit, omdat je van mijn fouten en ervaring kunt leren. En omdat ik zonder talent of superkrachten ben geboren, kun jij het ook!

Opleiding & Diplomas

CIOS Personal Coach & Fitnessinstructeur, Gladiator instructor, 
Heart Cycling instructor

Ervaring
September 2013 - heden
Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Als je gefrustreerd bent als je in de spiegel kijkt en je een te gekke trainer zoekt die verder kijkt dan je portemonnee en oprecht geïnteresseerd is in je.

Extra info

Hey! Mijn naam is Sven Maarschalk en ik ben een personal trainer, lifestylecoach en blogger. Ik help gemotiveerde, maar gefrustreerde mensen door een stok achter de deur te zijn en hen simpele principes van training en voeding aan te leren, zodat zij er beter uit gaan zien, zich daardoor beter gaan voelen en een inspiratiebron kunnen zijn voor hun partner, kinderen, familie en vrienden.