Nieuw Bergen
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Trayanka Krastanova
Specialisme

Sport, gezondheid en voeding is nu al heel wat jaren mijn passie.
Ik doe veel aan onderzoek en studie om mezelf constant te kunnen blijven ontwikkelen met betrekking tot coaching, motivatie, voeding, supplementen en personal training. Ik ben een specialiste op het gebied van voeding in combinatie met sport en beweging. Bij mij kan je terecht voor afvallen, overtollige kilo's en vet kwijtraken na een zwangerschap, spieropbouw, vetverlies, figuurcorrectie, krachttoename, uithoudingsvermogen en conditie opbouw.

Opleiding & Diplomas

Opeidingen; Fitvak A,
NASM personal trainer, Voedingsleer.                                                     
Gedragsverandering,
Motivatie en coaching,
Voedingsadvies als personal trainer

Ervaring

Ik heb inmiddels 11 jaar ervaring in de fitness branche. Vanaf 2014 ben ik zelfstandig werkzaam als personal trainer. Begeleid klanten door middel van personal training en online coaching. Ik ben te vinden op de volgende trainingslocaties; My health club in Nijmegen, Lierdal fitness te Molenhoek en bij de Go4Fit filialen in omgeving Nijmegen. Op verzoek is er de mogelijkheid voor personal training aan huis.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?


Extra info

Ik ben een personal trainer, voedingsdeskundige en online coach. Geef 1 op 1 training en small group trainingen. Sport, gezondheid en voeding is nu al heel wat jaren mijn passie.
Ik doe veel aan onderzoek en studie om mezelf constant te kunnen blijven ontwikkelen met betrekking tot coaching, motivatie, voeding, supplementen en personal training.
 Ik werk volgens de NASM trainingsconcept waarmee ik een trainingsprogramma samenstel voor mensen binnen de maatschappij, waarin structurele disbalans en dus de kans op blessures groter is dan ooit tevoren. Mijn trainingen zorgen voor een systematische verbetering van elk persoon met elk doel.. De methode is gebouwd op een fundering van principes waarmee mijn klanten een optimaal niveau kunnen bereiken op fysiologisch en fysiek vlak en waarmee optimale verbeteringen van prestaties bereikt kunnen worden.

Alle sessies zijn gevarieerd, uitdagend maar vooral erg leuk. Met mij zal jij binnen de kortste tijd veel progressie boeken en duurzame resultaten behalen. Het is niet makkelijk om een droom figuur te krijgen, dat vergt een hoop doorzettingsvermogen en toewijding maar het is mogelijk mits je goede en volledige begeleiding krijgt tijdens het gehele traject. Ik ga een stap verder als welke personal trainer dan ook. Ik help jou met het behalen van jouw doel en het behouden van de uitstekend bereikte resultaten. Je zult snel merken dat ik de personal trainer ben die jou leven een positieve wending geeft, naast het hebben van een mooie figuur zal jij een gezonde en actieve lifestyle volgen. Ik ben jou hoogstpersoonlijke stok achter de deur die jou onvermoeibaar herinnert aan jouw doelen. Begripvol, deskundig, betrokken, soms medogenloos maar altijd vriendelijk en professioneel.