trainers en sportclubs

Ons sportaanbod wordt groter, ook bij jou in de buurt? Check it out!

19 juni 2016

Sporten, iedereen in jouw omgeving doet aan sport. Voetbal, tennis, hockey, handbal, squash, basketbal, rugby, honkbal en ga nog maar even door. Sportentrainer.nl heeft de missie om een gezond en sportief Nederland creëren waarbij iedere doelgroep eenvoudig in contact kan komen met sportaanbieders in de buurt, om er te sporten tegen een scherpe prijs. 

Sportzoekenden vinden via Sportentrainer.nl eenvoudig een sportaanbieder die bij hen past. Zoeken en vergelijken in de buurt door middel van het intikken van een postcode. Op zoek naar een voetbaltrainer of een personal trainer, Sportentrainer.nl brengt vraag en aanbod samen van elke sport!


Sportaanbieders als (zelfstandige) trainers, sportverenigingen en sportscholen zijn altijd op zoek naar nieuwe opdrachten, klanten of leden in de buurt. Met een gratis profielpagina op Sportentrainer.nl is elke sportaanbieder eenvoudig vindbaar binnen ons sportnetwerk. De profielpagina is een uitgebreid visitekaartje, en dat helemaal gratis!

sportaanbod in de buurt

Help ons mee om het grootste sportnetwerk van Nederland te worden. Ken je trainers? Laat het ze weten. Zorg ervoor dat jouw sportschool of sportvereniging zich aanmeldt.

Bedankt namens het team van Sportentrainer.nl.