Sporten met je kinderpartijtje in Haarlem

Sporten met je kinderpartijtje in Haarlem eo

Sporten met je kinderpartijtje in Haarlem is een sportief feestje voor de kinderen en wordt gevierd in een gezellige en sfeer met verschillende sport & spel activiteiten naar eigen keuze. Wij zien de kinderen graag met enthousiasme verschijnen en wij zorgen er natuurlijk voor dat ze deze dag niet zomaar meer zullen vergeten :)

 

Hugo (5jr): “Ik wilde altijd al een keer veel sporten met mijn partijtje. De sporten die Dave & Duncan aanbieden, vond ik leuk om op mijn feestje te doen met al mijn vriendjes.” 

 

Inhoud van het kinderpartijtje

Sporten met je kinderpartijtje in HaarlemWanneer: Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of in het weekend kan jij jouw sportieve kinderpartijtje met ons vieren.

Duur: Jouw sportieve kinderpartijtje duurt 2 uur (een langere duur is ook bespreekbaar).

Aantal kinderen: 12 kinderen. Zijn jullie met meer? Ook dan zijn er zeker mogelijkheden, vraag ons ernaar :)

Leeftijd kinderen: Tussen de 4 en 12 jaar.

Locatie: Buiten in een park of op een veldje, op het strand/wed of in een gymzaal bij jou in de buurt!

Sportaanbod: We hebben een sportaanbod voor jong en oud voor jongens en meiden. Het aanbod bestaat onder andere uit: oud hollandse spelletjes (bv spijkerpoepen en koekhappen), voetbal, hockey, trefbal, boer en boerinnenspel, lijnenspel, elastiek springen, boter kaas en eieren, Levend Stratego, estafettespellen, tikspelletjes, raketwerpen, markeerspelletjes en meer…  Andere gewenste activiteiten zijn bespreekbaar.

Overleg: Het 2 uur durende sport- en spelaanbod op jouw kinderfeestje wordt in overleg samengesteld.

Inbegrepen: Jouw kinderpartijtje is inbegrepen met een cadeautje voor de jarige, limonade en versnapering als snoepje/chipje of natuurlijk een gezond ‘hapje’ mocht dit gewenst zijn.

Prijs: €100,-. (voor huur van een gymzaal of een activiteit als steppen zullen extra kosten in rekening worden gebracht).

Extra info: Wij organiseren ook sportactiviteiten voor kids op feesten (bv. trouwfeesten of evenementen). Vraag ons gerust naar de mogelijkheden :)

 

Silvia: “Hallo Duncan & Dave, nogmaals bedankt voor het sportieve kinderpartijtje van gisteren. De kinderen (en wij) vonden het heel leuk!!”

 

Voorbeeld van een indeling van een ‘sportief kinderpartijtje’ in Haarlem, in overleg met klant en kind samengesteld

5 minuten      –       Verwelkomen en zingen voor de jarige jop
10 minuten   –       Warming up – lijnen spel (populair)
20 minuten   –       Zaklopen wedstrijd
5 minuten      –       Korte drinkpauze: pakje drinken en snoepje
15 minuten   –       Raketverwerpen wedstrijd
15 minuten   –       Cirkel trefbal/tikspelletje
10 minuten   –       Drinkpauze: pakje drinken en zakje chips
15 minuten   –       Speciale estafette run
15 minuten   –       Voetbaltoernooitje
5 minuten      –       Afsluiten, cadeautje uitpakken en GoodBye

 

Voorbeeld van een jongens partijtje

 

Marieke: “De kinderen vonden het geweldig, ze konden al hun energie kwijt tijdens de leuke sport- en spelactiviteiten. Bedankt.”

 


 

Even voorstellen..

Hey, ik ben Dave Duijn (li, op de foto linksboven): “ik vind het geweldig om jullie blij te zien worden van de sportieve activiteiten die wij bedenken en organiseren. Wij maken jouw feestje compleet!” Hoi, ik ben Duncan Berends (re): “kinderen vermaken met sportieve activiteiten is iets wat ik heel leuk vind om te doen. Wil je graag sporten met je kinderpartijtje in Haarlem, dan ben je bij ons aan het juiste adres.” Wij zijn in het bezit van een HBO Bachelor of Health diploma en natuurlijk een verklaring omtrent gedrag. Wij hebben veel ervaring met verschillende sport en spelactiviteiten aanbieden aan kinderen.

sporten met je kinderpartijtje in Haarlem

Tineke: “Relaxt, goed georganiseerd en zag er makkelijk uit, vrijheid en blijheid, inspanning en ontspanning, met als resultaat dolenthousiaste, voldane en uitgebluste kinderen.”

 

Ben je geïnteresseerd in een sportief kinderpartijtje? Laat hieronder je gegevens achter dan nemen wij graag contact met je op om er wat meer over te vertellen.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en volg Sporten met je kinderpartijtje in Haarlem op: Facebook

Na het tot stand komen van een kinderpartijtje ga je akkoord met de algemene voorwaarden van sporten met je kinderpartijtje in Haarlem.

 

Faas (6jr): “Ik vond het heel cool, vooral hockey en tikkertje”.