Sportentrainer.nl

Bekijk wie contact opnamen met trainers en sportclubs via Sportentrainer.nl

6 januari 2017

Op de website Sportentrainer.nl worden vraag en aanbod van sport samengebracht. Sporters vullen hun postcode in en alle sportaanbieders (trainers, sportscholen en sportverenigingen) die actief zijn in de buurt, worden getoond.

Sportaanbieders kunnen zelf geheel gratis een profiel samenstellen. Hiermee zetten ze zichzelf op de kaart. Een match vinden met de juiste sportaanbieder is nog nooit zo simpel geweest. Via Sportentrainer.nl vonden trainers nieuw werk en zagen sportscholen en sportverenigingen hun ledenaantal groeien.

Contact via Sportentrainer.nl

Hieronder lees je enkele berichten van mensen die contact opnamen met sportaanbieders via Sportentrainer.nl
(We hebben de namen vervangen door andere namen in verband met privacy).

1.Ruud heeft contact opgenomen met een trainer:

“Hoi Sharon, Ik ben op zoek naar iemand voor uitbreiding van mijn team/lessen. Specifiek voor het lesgeven van circuitfitness op donderdagavond van 18.00-21.00 uur. Misschien later uitbreiding uren/lessen. Mijn sportsalon heet Sportsalon1 en ik ben gespecialiseerd in vrouwen die niet van sport houden. Mocht je zelf geen interesse hebben, misschien weet jij iemand? Je kunt contact met mij opnemen via dit email-adres …”

2. Esther heeft contact opgenomen met een trainer:

“Beste Suzanne, graag wil ik nadere info over senioren fit. Vriendelijke groet, Esther.”

3.Niels heeft contact opgenomen met een voetbalschool:

“Geachte heer/mevrouw Wij willen graag dat onze zoon begint met voetbaltraining, onze vraag wanneer kunnen wij  een keer langskomen om hem in te schrijven. Graag z.s.m. hij is 7 jaar oud en wil graag beginnen met voetbal. Met vriendelijke groet, Doris”

Sportentrainer.nl

Willen jullie ook vindbaar zijn voor sporters in de buurt? Maak een gratis profiel aan en presenteer uzelf met een profiel op Sportentrainer.nl. Tevens bent u na het aanmaken van een profiel vindbaar in zoekmachines als Google. Mocht u geen eigen website hebben kan deze pagina fungeren als persoonlijke website waar u mee gevonden wordt. Als u wel een eigen website heeft, wordt de ranking van uw eigen website (na het aanmaken van een pagina op Sportentrainer.nl) hoger in Google en is daardoor beter vindbaar voor nieuwe opdrachtgevers, klanten en leden. Twijfel niet, want dit is een unieke kans om uw klanten- en ledengroep te vergroten.