trainers en sportclubs

Sporters die contact opnamen via Sportentrainer.nl

3 juli 2016

Op de website Sportentrainer.nl wordt vraag en aanbod van sport samengebracht. Sporters vullen hun postcode in en alle sportaanbieders (trainers, sportscholen en sportverenigingen) die actief zijn in de buurt, worden getoond.

Sportaanbieders kunnen zelf geheel gratis een profiel samenstellen. Hiermee zetten ze zichzelf op de kaart. Een match vinden met de juiste sportaanbieder is nog nooit zo simpel geweest. Via Sportentrainer.nl vonden trainers nieuw werk en zagen sportscholen en sportverenigingen hun ledenaantal groeien.

Contact via Sportentrainer.nl

Hieronder lees je enkele berichten van mensen die contact opnamen met sportaanbieders via Sportentrainer.nl
(We hebben de namen vervangen door andere namen in verband met privacy).

1.Bas heeft contact opgenomen met een sportvereniging:

“Via de site kan ik helaas niet reserveren. Dus dan maar op deze manier. Ik wil graag 2 banen reserveren voor vrijdagavond 1-7-2016 om 20:00 uur. Graag zou ik hiervan alsnog een bevestiging ontvangen. B.v.d.”

2. Lars heeft contact opgenomen met een trainer:

“Beste Edwin, ik heb in het kader van sportimpuls project werk voor je in Den Helder het gaat om free running en badminton heb je interesse bel me even, eventuele opleidingen gratis te volgen”

3. Arjen heeft contact opgenomen met een trainer:

“Hallo Niels, Ik kom jouw profiel tegen op deze site en ben benieuwd of je eens zin hebt om af te spreken om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen in het nieuwe voetbal seizoen! Mijn naam is Arjen, ik ben bij de voetbalvereniging … uit alkmaar verantwoordelijk voor het Voetbal Technisch beleid en daardoor altijd op zoek naar mensen met talent voor het ontwikkelen van kinderen. … is een ambitieze club waarbij we een aantal jaren geleden een fris nieuw voetbal beleid hebben ingevoerd dat gericht is op het met plezier breed ontwikkelen van kinderen om betere sporters/voetballers(-sters) te worden! Ik hoor graag van je of we eens af kunnen spreken!”

Sportaanbieders

contact via sportentrainer.nl

Willen jullie ook vindbaar zijn voor sporters in de buurt? Maak een gratis profiel aan en presenteer uzelf met een profiel op Sportentrainer.nl. Tevens bent u na het aanmaken van een pagina vindbaar in zoekmachines als Google. Mocht u geen eigen website hebben kan deze pagina fungeren als persoonlijke website waar u mee gevonden wordt. Als u wel een eigen website heeft, wordt de ranking van uw eigen website (na het aanmaken van een pagina op Sportentrainer.nl) hoger in Google en is daardoor beter vindbaar voor nieuwe opdrachtgevers, klanten en leden. Twijfel niet, want dit is een unieke kans om uw klanten- en ledengroep te vergroten.