Stress en burn out coaching in Haarlem

Stress en burn out coaching in Haarlem eo

Heb jij last van stress of een burn out? Weet je even niet meer hoe je verder moet of wil je een goed gesprek met een ervaringsdeskundige? Dan ben je bij mij als coach aan het juiste adres. Met stress en burn out coaching in Haarlem en omstreken ga ik samen met jou op een unieke manier het geheim van jouw herstel onthullen.

Wie ben ik?

Stress en burn out coaching in Haarlem

Mijn naam is Dave Duijn, ik heb zelf een burn out gehad van een jaar maar heb ook gemerkt dat dit het keerpunt was in mijn leven. Ik zat vastgezogen in mijn omgeving en deed veel dingen waar ik diep van binnen niet achter stond. Het was een zware periode waarin ik erachter kwam dat ik eigenlijk jarenlang mijn gevoel heb genegeerd. Het werd tijd dat dingen anders moesten. Mijn volledige verhaal kan je hier lezen.

Waarom kan ik jou helpen?

Omdat ik zelf als geen ander weet hoe het is om fysiek veel stress en overprikkeling te ervaren. Ik heb meer dan een jaar dagelijks te maken gehad met alle klachten die jouw lichaam te verduren krijgt bij een burn out. Duizelingen, huilbuien, wazigheid in je hoofd, spierspanning, afwezigheid, geheugenproblemen, slecht slapen, paniek in je hoofd, overprikkeling, faalgevoelens, schuldgevoelens, onzekerheid, angsten en hartkloppingen. En weet je, ik heb er zelfs regelmatig tegen gevochten. Waarom? Omdat ik een doorzetter ben, ik wil graag winnen en geef niet gauw op. Of dit de beste strategie was, zal ik je persoonlijk vertellen in de sessies. Uiteindelijk heb ik al deze klachten achter mij gelaten maar ik ben nog regelmatig overprikkeld en voel mij natuurlijk ook wel eens gestresst of gespannen, dat hoort bij het leven. Alleen ga ik er nu anders mee om.


Wat gaan wij doen?

Met stress en burn out coaching in Haarlem en omstreken help ik jou om de beste versie van jezelf te worden. Wij brengen jou samen naar een andere manier van denken, leren jou de situatie te accepteren zoals deze is en leren jou omgaan met moeilijke stressvolle situaties in jouw herstelproces en daarna. Je leert je eigen krachten kennen, angsten overwinnen en grenzen aan te geven met een andere kijk op situaties en de wereld.


Wat is ons doel?

Het doel is dat jij weer vertrouwen krijgt in jezelf en je herstel. Dat je de tijd gaat nemen om te herstellen en leert omgaan met moeilijke situaties. Je grenzen gaat aangeven en voor jezelf op gaat komen. Door onze sessies ga je dingen in jezelf zien die je nu nog niet ziet en in deze fase van je leven waarschijnlijk niet kan zien. Ik ga je daarbij helpen. Uiteindelijk ga jij zien dat je waardevol bent. En verborgen talenten bezit die jou kansen bieden voor een fantastisch leven en toekomst.

 

Stress en burn out coaching in Haarlem

 

Wat houdt het traject in?

De kennismaking is gratis daarna mag je zelf beslissen of je het traject samen met mij in wilt gaan. Het traject bestaat uit 7 sessies van 2 uur en vindt plaats thuis en in de natuur, een bos, op het strand, park of een plek waar jij heel blij van wordt. Elke sessie staat voor een onderwerp waarin wij samen werken aan jezelf (1 uur) en jouw fysieke gesteldheid door middel van sporten op jouw eigen niveau en intensiteit (1 uur).

Wij zullen bv eerst vraagstukken bespreken als, wat is mijn identiteit? Welke omgeving past bij mij? En vervolgens een uurtje sporten omdat sporten en bewegen bewezen effectief is bij het herstellen van burn out en het reduceren van stress. Dus ik ga jou de handvatten bieden om met stress en burn out om te gaan en help jou om de beste versie van jezelf te worden. Met mijn 4 jaar ervaring als sportinstructeur kan ik jou perfect begeleiden. Wij gaan samen nieuwe uitdagingen aan op het gebied van sport en werken aan je herstel op een unieke manier.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de sessies stress en burn out coaching in Haarlem eo:

  • Leren ontspannen en niet te hoeven presteren
  • Het zenuwstelsel en ademhalingsoefeningen
  • Bewustwoording en acceptatie
  • Belang van gezonde leefstijl
  • Zelfrefectie en zelfcoaching
  • Het geheim van goed herstel dmv balans
  • De essentie van gedragsverandering

 

Stress en burn out coaching in Haarlem

 

De kosten voor het volledig bovenstaand traject bedragen 420 euro. De sessies plannen wij samen in naar jouw eigen voorkeur van de dag. Ik begrijp als geen ander dat 2 uur per sessie misschien te lang is, daarom kunnen wij ook een programma op maat voor jou samenstellen. Een losse sessie is natuurlijk ook afneembaar, stuur mij een bericht voor de mogelijkheden.


Voor meer informatie kan je contact opnemen via:

Telefoonnummer: 0654375372
E-mail: duyndave@gmail.com

 

Vraag hieronder direct een gratis kennismaking of meer informatie aan:


Ik neem zo snel mogelijk contact met je op