Tom Dumoulin

Tour de France 2015

3 juli 2015

Dit jaar start de Tour de France in Nederland. De wielrenners gaan van start in Utrecht, dit wordt de zesde keer dat de Tour start in Nederland. Eerdere steden waar de Tour de France van start ging zijn: Amsterdam, Scheveningen, Leiden, Den Bosch en in 2010 werd er gestart in Rotterdam.

Wie zijn de favorieten dit jaar?
De absolute kandidaten voor de eindwinst van de Tour de France 2015 zijn: Contador, Froome, Nibali en Quintana. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat één van deze wielrenners de Tour de France 2015 op zijn naam schrijft. Maar de Tour blijft de Tour en wacht op niemand. In 2014 waren Contador, Froom en Nibali ook favorieten, maar door een valpartij van Contador en Froom lag de eindwinst voor het grijpen voor Nibali.

Tour de France

Nederlandse kanshebber?
Dit jaar is er voor Nederland een sterke generatie actief in de Tour de France. Wielrenners als: Robert Gesink (vierde in 2010), Bauke Mollema (zesde in 2013), Laurens ten Dam (negende in 2014), kunnen dit jaar allemaal voor een top tien klassering gaan! Met een beetje geluk en hele goede benen weet je nooit waar dit kan eindigen.

Sportentrainer.nl
Wil je als wielrentrainer meer naamsbekendheid? Of wil je sporters er graag van overtuigen hoe leuk, zwaar en uitdagend wielrennen kan zijn? Maak dan nu GRATIS een profiel aan op www.sportentrainer.nl zodat sporters jou kunnen vinden als wielrentrainer en ga met deze sporters aan de slag, zodat deze net zo snel de berg op kunnen fietsen als onze Nederlandse helden.