SportMotion-Logo

Train de trainer

Hoe help ik mijn sporters de juiste doelen te stellen? Hoe kan ik mijn sporters optimaal motiveren? Hoe draag ik bij aan het zelfvertrouwen van mijn sporters? Hoe train ik het concentratievermogen van mijn sporters?

Herkenbare vragen? Dan zijn de workshops sportpsychologie echt iets voor jou!

Sport&Trainer zet zich in voor de professionele ontwikkeling van haar trainers. In samenwerking met SportMotion wordt dit najaar een reeks van 5 workshops georganiseerd speciaal gericht op trainers. Deze interactieve workshops geven antwoord op bovenstaande vragen. Je doet kennis op over de basisconcepten van mentale training die direct toepasbaar zijn in jouw werk als trainer. De workshops zullen plaatsvinden op vrijdagochtend van 10.00u-12:00u in Haarlem 10 minuten lopen van het station.

Vind je het interessant om meer te leren over het mentale aspect van training en prestatie. Schrijf je dan in voor de reeks workshops sportpsychologie. Alle sportaanbieders die geregistreerd staan bij Sport&Trainer ontvangen 40% korting op de eerste workshop.

workshops sportpsychologieInhoud workhops

1. Introductie Mentale Training

Wat is mentale training en wat is het vooral niet? Deze workshop geeft inzicht in de mentale aspecten van training en prestatie en hoe je deze aspecten in je dagelijkse werk als trainer tegenkomt. In de volgende workshops krijg je concrete handvaten om er in jouw trainingen mee aan de slag te gaan

 2. Motivatie

Motiveren is meer dan alleen aanmoedigen. Wat is motivatie en hoe kun je er als trainer mee aan de slag? Na deze workshop heb je een duidelijk beeld wat motivatie is en wat jij als trainer kunt doen om motivatie te optimaliseren.

 3. Zelfvertrouwen

Leer over zelfvertrouwen en welke methodes jij als trainer kunt inzetten. Na deze workshop heb je diverse handvatten om bij te dragen aan het zelfvertrouwen van jouw sporters.

4. Aandacht & Concentratie

Hoe draag je als trainer bij aan het concentratievermogen van jouw sporters? In deze workshop leer je meer over wat aandacht en concentratie is en hoe jij het als trainer kunt beïnvloeden.

 5. Spanning en Ontspanning

Hoe kun je sporters helpen een optimaal spanningsniveau te bereiken voor een wedstrijd of training. In deze workshop leer je over het belang van een optimaal spanningsniveau en hoe je simpele tools kunt inzetten om dit te beïnvloeden.

Data en prijzen

30-9 Introductie in Mentale Training
7-10 Motivatie
14-10 Zelfvertrouwen
28-10 Aandacht & Concentratie
4-11 Spanning en Ontspanning

*Totale prijs van de workshops is €250,- Als je nu inschrijft geeft Sport&Trainer 40% korting op de eerste workshop.

**Neem bij interesse in een losse workshop contact met ons op voor meer informatie.

De workshops sportpsychologie worden verzorgd door:

Rafael is aangesloten bij Nlsportpsycholoog, een collectief van samenwerkende sport-en prestatiepsychologen uit heel Nederland. Experts op gebied van mentale training, die hun krachten hebben gebundeld om kwaliteit te waarborgen binnen het vakgebied. Voor meer informatie over Rafael ga naar:

http://www.nlsportpsycholoog.nl/psycholoog/noord-holland/983682/sportmotion

workshops sportpsychologie

workshops sportpsychologie

 

Stel hieronder je vraag of schrijf je in!

[contact-form-7 404 "Not Found"]