Trainers met een verklaring omtrent gedrag

16 december 2015

Op Sportentrainer.nl promoten (personal) trainers door heel het land zichzelf met een eigen pagina. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de sport, die net verhuisd zijn, een trainer willen inhuren voor wat dan ook, een goedkopere personal trainer zoeken of bijvoorbeeld willen sporten om nieuwe sociale contacten op te doen, kunnen trainers vinden via onze zoekmodule. Wij van Sportentrainer.nl kunnen ons voorstellen dat het je een fijn gevoel geeft wanneer je trainers met een verklaring omtrent gedrag vindt.

Trainers met een verklaring omtrent gedrag
De trainers op de website worden gevonden doordat sportzoekenden hun postcode, invoeren in de postcodezoeker. Daarnaast kunnen ze hun keuze verfijnen. Bijvoorbeeld de straal waarin ze zoeken, plaats, sport enz. Als je vervolgens op ‘zoeken’ klikt komen er enkele trainers naar voren. Wij van Sportentrainer.nl vinden het belangrijk dat dit betrouwbare trainers zijn, vandaar dat deze trainers op hun eigen pagina aan kunnen geven of ze in het bezit zijn van een verklaring omtrent goed gedrag. Als je aangeeft in het bezit te zijn van een verklaring omtrent goed gedrag geven trainers gelijk een bepaald positief ‘teken’ af aan de mogelijk nieuwe klant.

Trainers met een verklaring omtrent gedragMochten er ouders zijn die een personal trainer zoeken voor hun eigen kind, dan staat veiligheid voorop en dan is het altijd fijn als trainers aantonen dat ze in het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag. Trainers kunnen zo via hun eigen pagina een goede eerste indruk achter laten voordat er contact met ze wordt gezocht voor een eerste kennismaking.

Maar ook als je voor jezelf een trainer zoekt lijkt het ons een prettig en fijn gevoel dat je traint met een trainer waar je een goed gevoel bij hebt. Vandaar dat het team van Sportentrainer.nl ervoor heeft gekozen om de optie trainers met een verklaring omtrent gedrag, toe te voegen op het profiel van trainers.

Nu vraag je jezelf natuurlijk af: waar zie ik of het trainers met een verklaring omtrent gedrag zijn? Op de onderstaande foto zie je de bovenkant van een pagina van een trainer op Sportentrainer.nl. In het paarse vakje rechtsboven (VOG) staat aangegeven of trainers in het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag.

Trainers met een verklaring omtrent gedragHebben wij nu de interesse gewekt om trainers te zoeken? Via onderstaande link kun je trainers zoeken en filteren:

Trainers op Sportentrainer.nl