voedingsplan op maat

Een voedingsplan op maat gemaakt, speciaal voor jou!

30 september 2016

Lekker in je vel met een voedingsplan op maat. Mijnvoedingsplan.nl is op een missie: tégen diëten en vóór een lekker voedingspatroon speciaal voor jou gemaakt. 

Met mijnvoedingsplan.nl:

  • Kies je de voeding die bij je past.
  • Eet je meer en eet je vaker.
  • Geniet je ook van je favoriete snacks.
  • Ga je voor een lekker voedingspatroon.

Dat is de sleutel voor afvallen, een strakker lijf en meer energie. Like ze op Facebook. Ze geven je gratis tips en vrolijkheid terug.

Sport&Trainer steunt deze missie!

Mocht je met struggles zitten met betrekking tot voeding, aarzel niet en neem contact op met mijnvoedingsplan.nl voor professionele begeleiding. Het voedingsplan wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar, houd wel rekening met je eigen risico. Ben je al door je eigen risico heen, is het voedingsplan dus gratis!

voedingsplan op maat

Review en ervaringen MijnVoedingsplan.nl

Zie hieronder een zeer tevreden klant:

‘Ik vond dat ik best goed bezig was: bijna 27 kilo’s kwijt, beter figuur en betere conditie. Maar toch werd het steeds moeilijker vol te houden. Vooral als ik mezelf op zondagochtend toch uit bed had gesleept om te gaan bootcampen, was ik na de bootcamp bekaf. Tevreden dat ik het had gedaan, maar wel het gevoel dat mijn energie echt op was. Net als na het sporten ’s avonds…. jeetje wat was het moeilijk om daarna niet te gaan snaaien. Het voedingsplan van Bob (diëtist) kwam precies op het goede moment! Even wennen aan het (veel) meer eten, maar al heel snel had ik mijn energie niveau op peil! En ja, ook de kilo’s bleven er af… sterker nog, de doelstelling van een halve kilo per week eraf werd ook gehaald (zelfs na een gezellige familie BBQ).  

Het persoonlijke voedingsplan is een handig handvat en zit bomvol tips en informatie. Ook dingen die ik al wist, maar dan alleen die zaken die voor mij interessant en toepasbaar zijn mooi. Het is mooi samengevat in 1 document. En tezamen met het receptenboek een ideale wijze om verantwoord en gezond te eten! Het voedingsplan van Bob heeft me daarnaast weer impuls op voedingsgebied gegeven. En ook qua sporten geeft het me extra impuls.’

Heb ik nog tips voor mijnvoedingsplan? Nou eigenlijk alleen maar om een paginanummering toe te voegen aan het plan, want je motiverende en persoonlijke aanpak moet je vooral zo houden! Vind je balans en bestel vandaag nog een voedingsplan op maat.

Marieke Zandijk | Haarlem | 30 tot 39 jaar

voedingsplan op maat