Ik zoek een personal trainer in Haarlem

Ik zoek een personal trainer in Haarlem – onderstaand zie je een filmpje van BuitenFit Haarlem

Kennismakingsactie
Wil je heel graag je doelstellingen behalen? Maar weet je niet zo goed hoe, waar en met wie? Dat begrijp ik. En om nou in 1 keer een groot bedrag neer te leggen terwijl je nog niet weet wat voor trainingen je ervoor terug krijgt??? Dat is een risico! Daarom heb ik speciaal voor deze redenen een kennismakingsactie, namelijk:

2 uur Personal training van 1 uur voor €50,00, inclusief een intake gesprek en proef training van 20 minuten.

Ik zoek een personal trainer in Haarlem

 

 

 

 

 

 

 

 

” Ik zoek een personal trainer in Haarlem “

Via deze manier kun je allereerst kennismaken met mij, via de gratis intake en training van 20 minuten. Is er een klik? Dan kun je daarna kennis maken met 2 volledige trainingen. EN daarna kun je beslissen of je door wilt gaan met 1 van de personal training pakketten die beschikbaar zijn bij BuitenFit Haarlem.

Trainingen
Tijdens de trainingen doen we veel oefeningen met:

  • het eigen lichaamsgewicht, zo kun je vanuit de basis veel vooruitgang boeken. Eerst zorgen we voor een goede basis en vanuit daar werken we verder.
  • Kettlebells, deze sportattributen zijn fantastisch om jouw hele lichaam sterker te maken. We laten spieren samen werken tijdens de training op een manier zoals je jouw lichaam ook gebruikt in het dagelijks leven of voor de doelstelling waarvoor je traint.

Als we de basis sterker maken (gebied rond de buik en onderrug) zul je merken dat alle oefeningen die we later toevoegen ook makkelijker zullen gaan. En dan kunnen we sneller en doelgerichten naar het resultaat, wat je voor ogen hebt, toe trainen.

Ik zal mijn uiterste best doen om jou te helpen tijdens de trainingen. Laat je me weten of je een keertje met mij wilt trainen?

Je kunt me bereiken via dit inschrijfformulier.

Ik kijk ernaar uit iets van je te horen.

Groetjes,

Duncan Berends

– Ik zoek een personal trainer in Haarlem –